Voor informatie:

VitaalKlaar
Tel: 06-13575944
E: info@vitaalklaar.nl

Contactformulier »

Het begin

‘Elke uitgang is een ingang naar iets anders’
-Tom Stoppard, Brits toneelschrijver

Ontstaan vanuit passie en ervaring

VitaalKlaar is opgezet door Klaartje van der Graaf, vanuit haar passie voor gezondheidsbevordering, leefstijlverandering en duurzame inzetbaarheid. Als leefstijlcoach en personal trainer zette zij tijdens haar tweede zwangerschap in januari 2011 de leefstijlprogramma’s BabyBoost en MamaBoost op. Deze programma’s zijn in november 2014 verkocht aan Energiebrigade.

Halverwege 2012 zorgde een groot verlies voor een ommekeer. In juli dat jaar verloor zij vrij plotseling haar man, terwijl haar kinderen nog heel klein waren. De eerste rouwjaren met kleine kinderen is werkelijk ‘overleven’ en als leefstijldeskundige heeft zij hierin geleidelijk haar eigen manier gevonden. Met alleen ‘praten’ red je het vaak niet. Naast je psyche verdient ook je lichaam en de organisatie thuis zorgvuldige aandacht bij zo’n groot verlies. Laat staan de nieuwe betekenis die je aan je werk en je leven wilt geven. Die manier leidde tot een integraal model, een bloemmodel met 8 bladen (leefstijlaspecten) die aandacht verdienen om naar een nieuwe levensfase te bewegen en de balans te hervinden. Beweging vormt hierbij de ‘dynamo’ om de rest in beweging te krijgen. Coaching wordt dan ook vaak gecombineerd met bewegen (bij voorkeur wandelen of hardlopen).

VitaalKlaar Leefstijlcoaching - LifeBoost

Levensbloem als coachmodel

Dit coachmodel is verfijnd tijdens de opleidingen Verlieskunde en de Academie voor Leefstijl en Gezondheid en getoetst aan klanten. Deze zgn. levensbloem wordt nu ingezet bij leefstijlcoaching in elke levensfase (zie werkwijze).

Deel deze pagina via:
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Voor informatie:

VitaalKlaar
Tel: 06-13575944
E: info@vitaalklaar.nl

Contactformulier »© 2020, VitaalKlaar, Amsterdam   |  

Algemene voorwaarden   |  
Privacy Policy   |  

Website: sbddesign.nl